Aloe Serien


POWER OF STAMCELLER FRA ALOE innkapslet i kosmetikken til DuoLife Aloes Beauty Care-serien!

Celler har en positiv effekt på regenerering av epidermis

Prosess med cellulær respirasjon og lindre irritasjoner

Collagen Series


Kosmetikk fra Collagen Beauty Care -linjen er et godt valg hvis du vil at huden, nakken, halsen og hele kroppen skal holde et ungt, sunt og strålende utseende.

Den inneholder aktive stoffer med en meget sterk fuktighetsgivende effekt

Takket være innholdet av ektoin oppnår vi beskyttelse mot ugunstige miljøfaktorer

Kosmetikk Beauty Care


Kosmetikk fra Duolife Beauty Care -serien vil hjelpe deg å ta vare på helsen din og understreket alle skjønnhetens egenskaper.

Effektiviteten av operasjonen deres er konsentrert i den unike og proprietære formelen 24/7 Nutri-Form™

Kraften som er inneholdt i kosmetikk som flyter rett av naturen, vil også bidra til å gi næring til huden, holde den i perfekt stand og fremfor alt glede deg over skjønnheten din.

Kosttilskudd


Kosttilskudd er en effektiv måte å støtte og opprettholde god kondisjon og velvære på.

Flytende kosttilskudd

Kosttilskudd i tabletter

SHAPE CODE® Protein Shake 700g
er en støtte for å bygge imponerende muskelmasse og en skulpturert figur. Dette er en allsidig proteinshake som er perfekt for idrettsutøvere så vel som for de som rett og slett ikke får i seg den daglige mengden protein de trenger. Den svarer til behovene til folk som driver med sport og ønsker å opprettholde en tilstrekkelig tilførsel av protein i deres daglige kosthold. SHAPE CODE ® Protein Shake vil alltid gi riktig mengde protein i kostholdet ditt og støtte prosessen med å bygge mager muskelmasse.
SHAPE CODE® Protein Shake er for:
Folk som streber etter en skulpturert, atletisk figur. Støtte prosessen med å bygge muskelmasse.
Personer på diett som streber etter å oppnå en slank figur ved å:
Støtte vektkontroll. Støtte fettforbrenningsprosessen. Støtte metabolske prosesser. Støtte vekttap (hjelper til å sikre en følelse av metthet). Støtte opprettholdelsen av riktig nivå av kolesterol i blodet.
Folk som driver med sport gjennom:
Støtte regenerering etter trening. Støtte regenerering etter muskel- og beinskader. Opprettholde optimal treningsytelse. Fremme reduksjon av muskel protein katabolisme.
Hva kjennetegner SHAPE CODE® proteinshaken?
Så mange som 2 klinisk beviste ingredienser: Palatinose ™ og WATTS'UP® *, som støtter kraft og ytelse under fysisk aktivitet. En unik formel som inneholder 3 typer laktosefrie proteiner av høyeste kvalitet (WPC, WPI og WPH), som gir utvidet, gradvis frigjøring, selv opptil 3 timer etter trening. Produktet INNEHOLDER IKKE laktose og er egnet for personer med laktoseintoleranse (35 g pulver oppløst i 200 ml vann inneholder < 0,01 g laktose per 100 ml produkt). 100 % av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. SHAPE CODE® Protein Shake er et kosttilskudd som kan brukes til å bygge muskelmasse eller for å supplere ditt daglige kosthold med protein. Rik på forgrenede aminosyrer (BCAA) for å støtte muskelvekst.
Formelen med 3 typer laktosefrie proteiner:
WPI, WPH og WPC er en universell form for mysetilskudd med høyt proteininnhold, som kombinerer egenskapene til raskt fordøyelige proteiner med langsommere fordøyelige. Blandingen av hydrolysat, isolat og mysekonsentrat gir musklene våre forskjellige absorpsjons- og assimileringstider. Når det gjelder fordøyelsen, har hvert av disse proteinene en forskjellig hastighet på energifrigjøring og levering til stoffskiftet vårt. Takket være en så differensiert absorpsjonshastighet av ulike typer proteiner, sikrer SHAPE CODE® Protein Shake høy muskelmetning. Som et resultat får kroppen verdifulle byggematerialer som støtter utviklingen av muskelmasse og støtter effekten av langvarig fysisk aktivitet.
SHAPE CODE® Slim Shake 750g
er det riktige tilbudet for alle de som streber etter å opprettholde en vakker, slank figur og støtter i et fornuftig kosthold som vil lette vektreduksjon og opprettholde den riktige allmenntilstanden til kroppen.
SHAPE CODE® Slim Shake støtter:
Vektkontroll. Reduksjon av fettvev. Riktig funksjon av fordøyelseskanalen og tarmmikrofloraen. Metabolisme av lipider og karbohydrater i kroppen. Metabolske prosesser. Slankeprosess, også ved å støtte appetittreduksjon. Fordøyelsesprosesser. Opprettholde riktig nivå av glukose og kolesterol i blodet. Kroppens vannbalanse. Kroppsrenseprosesser.
Hva gjør at SHAPE CODE® Slim Shake skiller seg ut?
SHAPE CODE® Slim Shake er et kosttilskudd som kan erstatte et måltid. Det er et unikt produkt som inneholder den patenterte SLENDACOR®-ingrediensen med klinisk beviste slankeegenskaper. Inneholder verdifulle mellomkjedede fettsyrer (MCT) fra kokosolje. Det kan ikke sammenlignes med produkter basert på andre oljer, inkludert solsikkeolje. Inneholder to forskjellige komplette proteiner fra kikerter og gjær, høy i BCAA (valin, isoleucin og leucin).
Kvalitetsgaranti

Produkter fra DuoLife

Innovative og naturlige kosttilskudd

DuoLife er utprøvde kosmetikk som effektivt forbedrer hudens tilstand.

Duolife kosttilskudd er spesialkomponerte produkter som støtter en riktig funksjon av menneskekroppen.BLI INSPIRERT

Se vårt
arbeidsgalleri