Skapt Av Lidenskap


Salongen Euphorie skapt av lidenskap og motivasjon for å følge en drøm. Drømmen ble til virkelighet I april 2017 når dørene til salongen endelig åpnet. Mitt navn er Barbara, og jeg har alltid vært interessert I skjønnhet, og siden 2002 har jeg deltatt på flere kurs og seminarer. Diplomene pryder veggene I salongen med stolthet. Jeg holder meg også jevnlig oppdatert på nye trender, neglekunst og teknikker via kurs.

Det brukes produkter fra kjente merker i salongen. Målet er å gi deg som kunde en følelse av komfort og velvære, så du drar herfra med et smil om munnen, og et ønske om å komme tilbake. Det jobbes for å gi deg de resultatene du ønsker I tillegg til å fremme din naturlige skjønnhet. Her får du veiledning og tips for å ivareta resultatet lengst mulig. Dette har vært en utfordrende reise, men samtidig har det gitt mye glede.

Dere ønskes alle hjertelig velkommen!

UTTALELSER

Hva vår
sier kunder

 • Lill-Karin
  Denne plassen må oppleves. Flott atmosfære og flotte mennesker som gjør en meget god jobb, til gunstige priser. Har helt nye, lyse og trivelige lokaler. Kan sterkt anbefale Euphorie Nails&Beauty Salon.
  Lill-Karin
 • Hege
  Alltid koselig å komme innom salongen for å fikse neglene hos hyggelige ansatte har gått fast her i 3.5 år og er bestandig veldig fornøyd med resultatet
  Hege
 • Ruth
  Veldig fornøyd med manikyr behandling,dyktige ansatte og god service
  Ruth
 • Akvile
  Endelig fikk jeg å prøve Termogenique Body Shaping. Var overraskende fornøyd med resultatet etter første gang! Gleder med til neste gang! Anbefales Service kan ikke være bedre
  Akvile
 • June
  Helt fantastisk utført shellac på negler,blir like fornøyd hver gang! Servicen er i tillegg upåklagelig,alt i alt en himla bra salong!
  June
 • Andrea
  Siden oktober har jeg gått fast til Euphorie for å ordne mine negler, og er alltid kjempefornøyd med resultatene. De ansatte er utrolig flinke i det de gjør, og du føler deg alltid velkommen her!
  Andrea
 • Asta
  Hvert besøk er en liten ferie. Service - høy kvalitet, høflig og spesiell oppmerksomhet til alle! Barbaras team gjør folk glade!
  Asta
 • Elisabeth
  Anbefaler alle til å teste ut Euphorie sine behandlinger Veldig fornøy med resultat og kjempe god service dyktige jenter
  Elisabeth
TJENESTER

Euphorie
Salon Tilbud