TJENESTER


Hender og negler er et veldig viktig element i skjønnhet, derfor bør de tas vare på. Hånden er den mest slitte og forsømte delen av kroppen, noe som lett forsterkes av påkjenningen fra eksterne faktorer, f.eks; kald vind, regn, snø, vaskemiddel.

Jevnlig fotbehandling forbedrer blodsirkulasjonen og holder den harde huden I sjakk, og du bør derfor pleie dem regelmessig. Vi tilbyr de beste behandlingene for føttene dine – om du skal behandle, forebygge plager eller pleie dem.


Ansiktsbehandlinger er et helt arsenal av midler for å jevne ut, oppstrammende, fukte og forbedre kvaliteten på ansiktshuden, vårt tilbud av ansiktsbehandlinger inkluderer en rekke ansiktspleie- og rensetjenester.

Forberedte kroppsbehandlinger er en ideell måte å støtte kampen mot overflødig fettvev og cellulitter, forbedre hudens fasthet og struktur, styrke blodårene og akselerere regenerering.


Vippe Extensions er en ny type behandling som skaper lengre, tykkere, mer bøyde og vakrere øyevipper. Vippene limes på en og en, og resultatet er naturlig vakre øyevipper som varer lenge.

De rammer inn øynene, og deres korrekte form vil endre utseendet og gi ansiktet de riktige proporsjonene. Vi legger mer og mer vekt på øyenbryn, fordi vi snakker om dem. Sjekk ut behandlingene som tilbys hos Euphorie.


Parafinvoks/bad er smeltet varm voks som man dypper hender eller føtter i. Det har vist seg å ha veldig god effekt på de som sliter med gikt eller reumatiske problemer.

876

Negler


Velstelte hender
327

Fotpleie


Velstelte fotpar
199

Øyne


Velstelte øyevipper og bryn
269

Makeup


Selvsikre, vakre kvinner